تا به حال 3 نفر نظر منفی در مورد خوراک پرشین بلاگرز ابراز کرده اند. آخرین آن دوست عزیز آقای وحید نصیری هستند که میفرمایند.
“البته در تايتل لينك هم قرار گرفته كه فيد نهايي را ناخوانا كرده. لينك و تايتل بايد مجزا تعريف شوند.”
به گمان من این دوستان و حتمن تعداد بیشتری چیزی شبیه تصویر زیر را ملاحظه کرده و چنین نتیجه ای گرفته اند.
1- خوراک به ظاهر غیر استاندارد پرشین بلاگرز
این تصویری است که در صفحه ابتدائی جهت اشتراک خوراک ملاحظه میشود. عنوان ناخواناست. اما اجازه بدهید ببینیم خوراک اصلی چه بوده است. خوراک اصلی چیزی شبیه تصویر پائین است. فونت مورد استفاده arial است و نه تنها فونت ناخواناست بلکه در بسیاری از موارد نام وبلاگ یا نام نویسنده در آن غایب است.
2- خوراک اصلی و مثلن استاندارد
پس از آن چه اتفاقی میافتد. چنانچه همان خوراک به ظاهر غیر استاندارد پرشین بلاگرز را ادامه بدهید و درخوراک را در گوگل ریدر مشترک بشوید چیزی شبیه این را مشاهده خواهید کرد.
3- حاصل نهائی که در خوراک پرشین بلاگرز مشاهده میشود
در این مرحله نه تنها از آن کاراکترهای مزاحم اثری نیست بلکه چندین فایده دیگر نیز به همراه خود آورده است.
1- در تایتل حداکثر ممکن اطلاعات قابل استخراج وجود دارد. نام نویسنده – نام وبلاگ و لیبل در صورت وجود.
2- فونت (در اکثر موارد) از Arial که فونت پیش فرض گوگل ریدر و همه خوراک خوانهاست و همه میدانیم فونت مناسبی برای فارسی نیست به فونت خوانای tahoma تغییر یافته است.
3- فاصله خطوط بیشتر شده است که به خوانائی بهتر کمک میکند.
4- مهمتر از همه نمایش صحیح مطالب در متونی که انگلیسی و فارسی را مخلوط دارند.
این در واقع یعنی فواید بسیار از جمله عدم نیاز به نصب اسکریپت های اضافی تر.
با این توصیف گمان میکنم فواید آن بر روش سنتی آشکار بوده و احتمالن بتوان آنرا بهتر از رویه سنتی هم دانست.
برای اطمینان بیشتر خوراک اصلی در گوگل ریدر با خوراک بهبود یافته پرشین بلاگرز در 5 خوراک خوان مطرح مقایسه شده اند که در تمام آنها بهبودی آشکاری صورت پذیرفته است. این خوراک خوانها به گمانم 99 درصد بازار مورد استفاده ما را تشکیل میدهند. تصاویر بزرگ موارد مقایسه را در زیر ملاحظه فرمائید.
فید اصلی - یک پست نمونه - در گوگل ریدر- بدون اسکریپت
فید بهبود یافته - همان پست - در گوگل ریدر- بدون اسکریپت - با تغییرات مثبت زیاد
فید بهبود یافته در اسنارفر - بسیار عالی
فید بهبود یافته در نیوز گیتور - تا حد زیادی بهتر از اصلی
فید بهبود یافته در بلاگ لاینز - تقریبن بدون تغییر
منتظر دریافت نظر شما و در صورت امکان بهبود یا تغییرخوراک پرشین بلاگرز هستم. پرشین بلاگرز، خبرخوانها و فید آن برای شماست و هر رویهای شما بخواهید عمل خواهیم کرد.
مرتبط: در پاسخ به انتقاد آقای نصیری این 3 تصویر را در بخش نظرات وبلاگشان قرار دادم. و البته منکر این مسئله نیستم که در بعضی موارد که انگلیسی و فارسی در عنوان و نامها مخلوط است کمی جابجائی وجود دارد که در هر صورت و بدترین شرایط هم باز تایتل که با رنگ آبی مشخص است قابل تشخیص است. در ie تصویر 1 در ie تصویر 2 در firefox
آیا خوراک پرشین بلاگرز غیر استاندارد است؟
معادل با March 10, 2009
يك فيد در اساس يك فايل xml است و از يك استاندارد مشخص هم پيروي ميكند. در اين استاندارد جاي مخصوصي براي تايتل هست و جاي ديگري براي لينك و نيازي به تركيب اين دو هم نيست.
http://www.tinypic.info/files/lvihc3r8mummzzwayoim.png
گوگل به صورت هوشمند اطلاعات زايد را حذف ميكند ولي فايرفاكس يا IE و يا ساير برنامهها اينكار رو نميكنند و دقيقا همان چيزي را كه هست نمايش ميدهند.
در تعريف فيدها كمي دستكاري صورت گيرد اين مورد قابل حل است.
احتمالا از ياهو پايپ يا موارد مشابه براي تركيب اين فيدها استفاده شده. اگر اينطور است ميشود اين مشكل را حل كرد. (فقط كمي مشكل در parsing اطلاعات وجود دارد)
ضمنا فرمت فيد شما كاملا استاندارد است.
فقط كمي parsing درست شود و از يك لينك، متن آن استخراج شود مشكل حل ميشود.
ممنون از توجهتان آقای نصیری.
بله فرمایش شما درست است و از پایپ استفاده شده است. این فید در اصل برای استفاده در خبرخوان از طریق فیدبرنر و آنهم بصورت تکست ساده طراحی شده است. در غیر اینصورت امکان نمایش نام وبلاگ و نام نویسنده و لیبل ها در حالت تکست مممکن نبود و چون این امکان وجود ندارد که با توجه به تعداد زیاد خبرخوانها فید جداگانه ای را برای استفاده در خوراک خوان اختصاص دهیم همان فید را با اندک تغییراتی مانند تغییر نوع فونت - فاصله خطوط و جهت راست به چپ آن برای خوراک خوان هم در نظر گرفته ایم. احتمالن بشود بهبود بیشتری هم بوجود آورد. در ضمن ممنون میشوم که در مورد مشکل parsing که فرمودید توضیح بیشتری بدهید.
لطفا پايپ اصلي را در ياهو لينك بدهيد تا برررسي كنم.
شايد تونستم در اصلاح آن كمك كنم.
الان در تعريف قسمت تايتلهاي فيدها، محتواي لينك به فيد تعريف شده و نه استخراج متن مرتبط به فيد از آن قسمت.
ممنون آقای نصیری
در حال حاضر پایپ بسیار بسیار مغشوش است و بخصوص اکثر قسمتهای آن روال آن پرایوت و غیر قابل مشاهده است. متاسفاانه این تنها نسخه قابل استفاده است اما سر فرصت یک نسخه قابل استفاده را برایتان ایمیل میکنم.
در رابطه با فرمایشتان کاملن متوجه موضوع لینک و تایتل جدا و طبق استاندارد هستم. با آگاهی به این موضوع تغیرات بسیار زیادی در رابطه با تایتل و لینک صورت پذیرفته است که اطلاعات قابل استفاده برای خبرخوان باشد. در واقع فرمایش شما صد درصد درست است و رویه بیشتر یک مونتاژ غیر طبیعی است اما تمام حرف من اینست که علیرغم تمام مسائل مطرح شده چه مشکلی در استفاده وجود دارد یا چه مانعی را برای استفاده ایجاد میکند؟
كلا چون فرمت نهايي استاندارد است هيچ مانعي را ايجاد نمي كند. فقط جهت زيباتر شدن ارائه نهايي بود كه خدمت شما عرض كردم.
وحید جان
( البته ببخشید که اسم کوچک را به کار میبرم چون احساس دوستی و نزدیکی دارم) کاملن متوجه هستم و حتمن در اولین فرصت زحمت میدهم بلکه شکل نهائی مطلوب تر شود. از لطف و پیگیری شما هم بی نهایت ممنونم.
اینترنت و دانلود و نرم افزار و سخت افزار و سیستم عامل و برنامه موبایل و آیفون و آموزشی و بازی و سرگرمی و فیلم و کارتون و موسیقی و کتاب الکترونیک و دایرکتوری سایتها و انجمنهای گفتگو و فروشگاه اینترنتی
www.arasportal.com
pandora charms hopes that these absolute boutique fits can advice to accompaniment the contour of an absolute abundance and accommodate a belvedere for adopting the acquaintance of Pandora. In 2009 you should see added and added retailers opting to cast a area of their abundance to alone retail Pandora.
Post a Comment
بازدیدکننده محترم:
ضمن تشکر واحترام فراوان بابت نظرتان،
خواهشمندم انتظار پاسخگوئی به تک تک نظرات را نداشته باشید. اما:
چنانچه انتقاد یا راهنمائی شما
کلیت مطلب را زیر سئوال ببرد،
آمار غلطی را تصحیح کند و یا
راه جدیدی برای نگرش به موضوع ارائه کند،
نقطه نظر شما در انتهای مطلب اصلی و همراه با نظر خودم درج خواهد شد.
نظرات این وبلاگ پاک نخواهند شد مگر با استثنائاتی.
به کار گرفته شده از بیست و دوم شهریور هزار و سیصد و هشتاد و هفت